Medische pedicure Zichem: Jolijn Bastiaens

Professionele Medische Pedicure in Zichem

Bent u op zoek naar een medische pedicure in Zichem voor een basis voetverzorging of heeft u last van ingegroeide nagels, schimmelnagels, likdoorns, eelt, kloven, of andere voetproblemen? Of wenst u uw voetjes eens te verwennen en ze eventueel van een gelkleurtje te voorzien? Dan sta ik klaar om u te helpen met die problemen of om u die ontspannende voetverzorging te geven.

Als medische pedicure aan huis werk ik al lange tijd in de regio Zichem. Mijn opgedane ervaring en kennis in combinatie met mijn persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat uw voeten een optimale verzorging krijgen. Ik maak hierbij gebruik van professioneel materiaal zoals een natfrees met ontsmettingsvloeistof. Daarnaast neem ik tijd voor u en uw behandeling zodat u terug op wolkjes kan lopen. 

Medische Pedicure en Nagelstyliste Jolijn

4,8

Hier de andere beoordelingen op Google!

Medische pedicure of gespecialiseerde voetverzorging: wat houdt dat in?

Als medische pedicure aan huis (ook gespecialiseerde voetverzorgster genoemd) kan ik u uiteraard een basis pedicure (ook esthetische pedicure genoemd) aanbieden, maar ben ik ook gespecialiseerd in voetproblemen. Bij mij bent u dus voor beide aspecten aan het juiste adres en ik help u met plezier verder!

Ik behandel onder andere:

 • Schimmelnagels
 • Ingegroeide nagels
 • Likdoorns (ook eeltpitten of eksterogen genoemd)
 • Eeltkloven of andere (pijnlijke) kloven
 • Verdikte nagels
 • Eelt

Ik pas technieken toe die uw voetproblemen of pijn kunnen verzachten of verhelpen:

 • Nagelreconstructie (een deel of een volledige nagel opbouwen, opgelet: dit mag enkel bij schimmelvrije nagels!)
 • Verschillende soorten verbanden (beschermend, drukverleggend, wondverband)
 • Orthesen maken op basis van siliconen
 •  …

Daarnaast zal ik u advies geven om uw voetproblemen in de toekomst te verminderen of te vermijden. Wanneer het nodig is, dan stuur ik u door naar een arts of specialist voor medisch advies of behandeling (bvb. bij het vermoeden van schimmelnagels, bevriezen van wratten, laten maken van steunzolen,…).

medische pedicure Zichem voetverzorging
medische pedicure Zichem voetverzorging

Basis pedicure

Het is aanbevolen om uw voeten elke 5-6 weken te verzorgen, ze zien af van het vele stappen en het dragen en ondersteunen van uw lichaam. Dus ook wanneer u geen voetproblemen heeft, maar uw voetjes preventief wil laten onderhouden of verwennen dan doe ik dat met veel plezier.
Mijn basisbehandeling bestaat uit: 

 • Ontsmetten van uw voeten
 • Knippen en frezen van de nagels
 • Proper maken van de nagelomgeving en de nagelwallen en bijwerken van de nagelriemen
 • Verwijderen van eelt en likdoorns (met frees of mesje)
 • Voetmassage met een aangepaste, verzorgende en hydraterende voetcrème.

U mag rekenen dat ik ongeveer 35 tot 45 minuten werkelijk met de behandeling bezig ben voor voeten die regelmatig onderhouden zijn. In totaal ben ik ongeveer een uur bij u binnen. 

Wanneer u dat wenst, dan lak ik na de voetverzorging uw teennagels met uw eigen nagellak. 

Gel op de teennagels

Naast de voetverzorging kan ik ook uw teennagels kleuren met gel. Zo blijven uw nagels 5 tot 10 weken mooi, en dit zonder onderhoud!

Ik gebruik gel ook voor het plaatsen van kunstnagels wanneer uw natuurlijke nagel deels of volledig verdwenen zou zijn.

Het gebruik van gel op een teennagel kan alleen wanneer uw natuurlijke nagel volledig schimmelvrij is.

Hygiëne en kwaliteit

Hygiëne en kwaliteit zijn voor mij heel belangrijk. Ik voorzie zelf al het nodige materiaal. Dit gaat van verschillende ontsmettingsmiddellen voor handen, instrumenten en oppervlakken tot een beschermende plastiek waarop ik mijn materiaal zet. Ik verzamel het gebruikte materiaal in een vuilzakje, behalve mijn mesjes die ik zelf terug meeneem.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van een natfrees die voortdurend ontsmettingsmiddel op uw voeten sproeit. Dit werkt ook verkoelend voor uw voeten waardoor het frezen pijnloos is. 

Ik hecht veel belang aan uw tevredenheid en een goed resultaat. Ik werk uw voeten dan ook altijd volledig af en splits een behandeling niet op in meerdere beurten. Wanneer ik buiten ga, moet u het gevoel hebben dat u weer een tijdje op goede voet(en) staat. 

Medische pedicure aan huis

Kan u zich moeilijk verplaatsen? Of verkiest u het comfort om u bij uw thuis te laten verzorgen? 

Ik verplaats mij naar u waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over vervoer of opvang voor de kinderen. En dit alles met dezelfde kwaliteit als in een thuispraktijk!

Om veilig te kunnen werken en eventuele ongelukjes te vermijden, vraag ik u om huisdieren niet vrij te laten rondlopen in de ruimte waar ik uw behandeling geef.

medische pedicure Zichem voetverzorging

Medische pedicure EN nagelstyliste in Zichem

Naast medische pedicure, ben ik ook een ervaren nagelstyliste. Voor meer informatie over mijn nagelstudio en diensten aan huis: Volg deze link!

U vindt medische pedicure en nagelstyliste Jolijn in Zichem ook terug op:

Gouden Gids

&
Google Business