Online Reserveren

BELANGRIJK: Online reserveren kan enkel voor afspraken in mijn praktijk. Momenteel neem ik geen klanten aan voor huisbezoeken. U kan wel terecht in mijn thuispraktijk, waarvoor u de online agenda onderaan deze pagina kan gebruiken.

Eerste keer en nog geen account?

Indien dit uw eerste online reservering is, zal u in stap 4 van de online agenda gevraagd worden om u aan te melden of u in te schrijven en verder te gaan. Kies voor ‘inschrijven en verdergaan’. U dient vervolgens uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en een zelf te kiezen wachtwoord op te geven. Dit zal u later toelaten om uw afspraken zelfstandig te wijzigen, te annuleren en te raadplegen.

U dient aan te duiden dat u de voorwaarden hebt gelezen en dat u akkoord gaat.

Opgelet: het wachtwoord dient aan enkele eisen te voldoen. U krijgt telkens een melding indien een eis niet vervuld is zodat u zal weten wat u moet aanpassen.

U heeft reeds een account?

Indien u over een account beschikt, dan kan u zich aanmelden met uw gegevens en wachtwoord via het icoontje (pijltje in vierkant) dat u boven de online agenda kan terugvinden. Eenmaal aangemeld vindt u hier ook een menu terug waarmee u uw bestaande boekingen kan wijzigingen, annuleren en raadplegen. 

Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kan u dat hier opnieuw instellen.

U kan ook alle stappen eerst doorlopen en u daarna aanmelden in stap 4.

BELANGRIJK: Voor afspraken die plaatsvinden na 30 Juni 2024 zijn er nieuwe tarieven en annulatievoorwaarden van toepassing. U vindt deze terug in de rubrieken ‘Prijslijst’ en ‘Algemene voorwaarden’. De tarieven zijn nog niet aangepast in huidige online agenda, dit gebeurt op 1 Juli 2024.

Meer informatie over het maken van een afspraak met de online agenda en het gebruik van de wachtlijstfunctie vindt u verder op de pagina onder de online agenda.

BELANGRIJK: Wanneer u problemen ondervindt met in te loggen, kies dan eerst REGISTREREN in plaats van AANMELDEN en vul vervolgens uw gegevens in.

Krijgt u  op het einde van het registratieproces de volgende melding: “ER BESTAAT REEDS EEN KLANT MET DIT EMAILADRES”, ga dan terug naar AANMELDEN en klik op HERINNER WACHTWOORD. U kan dan uw emailadres opgeven en dan ontvangt u een link in uw email dat u toelaat een nieuw wachtwoord te kiezen.

Stap 1:
Kies je Categorie

Hier geeft u aan of u een behandeling van de voeten of de handen wenst.

Stap 2:
Kies je dienst

In deze stap kiest u de exacte behandeling die u wenst.

Klik bij de gewenste behandeling op ‘lees meer’ voor prijsinformatie en gedetailleerde uitleg.

Stap 3:
Kies een tijdstip

Hier kan u de gewenste maand en dag aanduiden. Wanneer u dit doet, dan krijgt u het overzicht van de nog beschikbare tijdstippen.

Indien alles volzet is, krijgt u de mogelijkheid zich in te schrijven op een wachtlijst voor die specifieke dag. Meer uitleg over de wachtlijst vindt u verder op de pagina.

Stap 4:
Bevestig uw keuze

Indien u nog geen account hebt of nog niet bent aangemeld, zal u dit hier moeten doen.

U kan hier ook de voorwaarden lezen en dient deze te bevestigen.

OPGELET: Vergeet niet op de knop ‘BOEK’ te drukken om de reservering te versturen. Daarna wordt u terug naar de website gebracht. U krijgt een bevestigingsmail van de reservering indien het gelukt is.

De wachtlijst:

1) Wanneer u zich inschrijft op de wachtlijst voor een bepaalde dag, dan ontvangt u GEEN bevestiging hiervan via mail of sms, enkel op de webpagina op het moment van inschrijven wordt dit getoond.

2) U kan zich inschrijven op meerdere dagen. U dient hiervoor telkens het reserveringsproces te herhalen.

3) U kan in uw account raadplegen voor welke dagen u zich op een wachtlijst heeft gezet.

4) Wanneer er een plekje vrijkomt, zal iedereen die op de wachtlijst staat voor die dag automatisch een mail ontvangen. U krijgt geen melding dat het vrijgekomen tijdstip niet meer beschikbaar is. Het kan dus zijn dat u enige tijd na de mail gaat kijken op de online agenda, maar toch geen vrij moment ziet. Dit betekent dat iemand anders reeds het vrijgekomen tijdstip heeft gereserveerd.

5) Indien u een reservering maakt, wordt u niet automatisch van bestaande wachtlijsten verwijderd, en u zal dus informatiemails blijven ontvangen. U kan uzelf ten allen tijde van een wachtlijst verwijderen in uw account indien u niet op de hoogte wenst gehouden te worden van vrijgekomen momenten.

U vindt medische pedicure en nagelstyliste Jolijn ook terug op:

Gouden Gids

Google Business

Pedicure-info

Bingplaces

Algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaardenAlgemene voorwaarden