Nagelstyliste Veerle Laakdal: Jolijn Bastiaens

Gepassioneerde nagelstyliste in Veerle Laakdal

Zoekt u een nagelstyliste in Veerle Laakdal voor een French Manicure (witte tip), een babyboom of een mooi kleurtje op de nagels van uw vingers of tenen? Als ervaren nagelstyliste in de regio Veerle Laakdal zet ik dit allemaal met veel passie, precisie en zorg bij u.

Ik maak gebruik van hoogwaardige gel waardoor uw eigen nagels gedurende enkele weken steviger zullen zijn. Ze zullen er tegelijkertijd natuurlijk en mooi blijven uitzien. Voor zij die het wensen kan er gewerkt worden met nagelverlengingen.

Medische Pedicure en Nagelstyliste Jolijn

4,8

Hier de andere beoordelingen op Google!

Waarom gelnagels?

In mijn nagelstudio kies ik voor gelnagels. Er bestaan namelijk verschillende mogelijkheden om kunstnagels te plaatsen of om uw eigen nagels mooier en steviger te maken. Acryl, gellak (ook gelnagellak, gelpolish of gelish genoemd) en gel zijn producten waarover u waarschijnlijk al gehoord hebt. Deze producten hebben elk hun specifieke eigenschappen. 

Omwille van de volgende redenen heb ik gekozen om te werken met gel:

 • Natuurlijke look:
  • Met gelnagels kan je perfect een natuurlijk uitzicht verkrijgen, net zoals met nagellak. Je hoeft dus niet te vrezen voor een onnatuurlijk nepuitzicht als u dat niet wenst.
 • Stevigheid:
  • In tegenstelling tot gellak kan een nagelstyliste met gel de nagels verlengen.
  • Zowel acryl als gel maken de eigen nagels steviger, wat minder het geval is met gellak.
 • Houdbaarheid:
  • Gel gaat gemiddeld 1 tot 2 weken langer mee dan gellak, dit varieert van persoon tot persoon.
 • Gezondheid:
  • Gellak dient met een chemisch middel afgeweekt te worden. Gel wordt afgevijld of gefreesd, wat geen nadeel heeft voor de huid.
nagelstyliste Veerle Laakdal nagelstudio gelnagels
Gelnagels met en zonder glitters
nagelstyliste Veerle Laakdal nagelstudio gelnagels
French Manicure met champagneglitters

Wat zijn gelnagels?

Een gelnagel wordt opgebouwd uit verschillende gellagen (basislaag, bouwlaag, kleurlaag en eindlaag). Deze lagen worden op de juiste momenten belicht met ultraviolet (UV) licht of LED zodat ze uitharden. Zo hechten ze zich aan de onderliggende gellaag of aan de natuurlijke nagel. 

De natuurlijke nagels kunnen verlengd worden met gel door gebruik te maken van valse tips of sjablonen. In mijn nagelstudio te Scherpenheuvel of bij u thuis, gebruik ik steeds sjablonen.

Gel kan op vingernagels en teennagels geplaatst worden.

nagelstyliste Veerle Laakdal nagelstudio gelnagels

Nagelstyliste Veerle Laakdal aan huis

Kan u zich moeilijk verplaatsen? Of verkiest u het comfort om u bij u thuis te laten verzorgen? 

Ik verplaats mij naar u waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over vervoer of opvang voor de kinderen. En dit alles met dezelfde kwaliteit als in een thuispraktijk!

Om veilig te kunnen werken en eventuele ongelukjes te vermijden, vraag ik u om huisdieren niet vrij te laten rondlopen in de ruimte waar ik uw behandeling geef.

Nagelstyliste EN medische pedicure in Veerle Laakdal

Naast nagelstyliste, ben ik ook een ervaren medische pedicure. Voor meer informatie over voetverzorging en mijn diensten aan huis: Volg deze link!

U vindt medische pedicure en nagelstyliste Jolijn in Veerle Laakdal ook terug op:

Gouden Gids

&
Google Business